Új tiszaalpári szervező az MSZP-nél

Utcafórumot tartott péntek délelőtt Tiszaalpáron az MSZP, ahol bemutatták Botka László új, baloldali programját és a párt új tiszaalpári szervezőjét, Dósa Szilvesztert.

Horváth Tamás, az MSZP választókerületi elnöke elmondta: az utcafórum célja megmutatni, hogy van egy új baloldali programunk, amely végre karakteres fordulatot hozhat Magyarországon, és ehhez Botka László személyében van egy olyan hiteles vezető, aki Szeged városában már bizonyított.

Az MSZP kitelepülések, utcafórumok formájában eddig is jelen volt Tiszaalpáron, a következő hetekben már a helyi szervezőnkkel, Dósa Szilveszterrel is tarthatják a kapcsolatot az itt élők. Ez fontos állomása az elmúlt évek megkezdett munkájának, lépésről-lépésre haladunk előre. – hangsúlyozta Horváth Tamás.

A 23 éves fiatalember tősgyökeres alpári, a Szegedi Tudományegyetem Állam – és Jogtudományi Karán politológiát tanult, eddig Szegeden segítette az MSZP munkáját és aktív szervezője volt a SOCIETAS – Baloldali Ifjúsági Mozgalom megyei szervezetének is.

Dósa szerint a cél egyértelmű: megmutatni, hogy lehet tisztességes politikát folytatni, lehet az emberekre odafigyelni, lehet olyan politikát folytatni, amely nem keresi az ellenségeket. Legfontosabb feladatának a lakosság érdekképviseletét, új, bizalmi kapcsolatok építését tűzte ki.

Az elmúlt egy hónapban tartott utcafórumokon kiderült, az MSZP Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok! szlogenű programja utat talált az emberekhez. A program iránt nemcsak a baloldali, hanem a fideszes és jobbikos választók is érdeklődnek.

Posted in Helyi Hírek.